Opstellingen
Systemisch werken (opstellingen) is één van de belangrijkste ontwikkelingen van de laatste jaren op het gebied van therapie/coaching en advies. Het is een nieuwe manier van werken die vooral geïnitieerd is door de psychotherapeut Bert Hellinger. Inmiddels wordt de werkwijze verder toegepast en ingezet voor allerlei verschillende vraagstukken.

Hierbij is het belangrijk te weten dat het gaat om vragen die betrekking hebben op onderwerpen, die onderdeel uitmaken van een systeem. Een systeem is een verzameling van met elkaar verbonden en/of elkaar beïnvloedende elementen. Zo is een familie bijvoorbeeld een systeem, omdat de leden met elkaar zijn verbonden en elkaar wederzijds beïnvloeden. Een arbeidsorganisatie is een ander voorbeeld van een systeem.

Kompassie Coaching verzorgt zowel familie- als organisatieopstellingen. Iedereen die wel eens bij een opstelling is geweest, zal de kracht ervan hebben ervaren. Ook als je zelf (nog) geen vraag inbrengt. Ben je nieuwsgierig en zou je zelf het effect van een opstelling eens willen ervaren, kom dan langs op een opstellingenavond.

Aanmelden