Individuele coaching
Er kunnen allerlei aanleidingen zijn om een individueel coachingtraject in te gaan. Misschien heb je behoefte aan zelfreflectie, wil je de communicatie met collega´s of medewerkers verbeteren of zou je graag een meer coachende rol hebben in jouw huidige functie. Wellicht wil je leren om privé en werk beter met elkaar in balans te brengen of onderzoeken of je huidige loopbaan nog wel past. Ook stressgerelateerde klachten kunnen aanleiding zijn een goede coach te zoeken, die je begeleidt in de terugkeer naar werk.

Coaching is bedoeld voor ieder die ontvankelijk is voor groei en ontwikkeling. Voor ieder die op zoek is naar de juiste balans in het leven. Middels coaching gesprekken krijg je een ander perspectief op je huidige situatie. Hierdoor wordt het mogelijk de veranderingen door te voeren die jij voor ogen hebt.

Bij Kompassie Coaching is de stijl open, eerlijk, praktisch, oplossingsgericht en integer. Daarbij schroom ik niet om te confronteren en te spiegelen. Ik doe wat nodig is om je te begeleiden in het bereiken van de door jou gewenste resultaten.